Napišite svoje mnenje O podjetju Dapo d.o.o. Reference


Unikatne konstrukcije
Pomični črtalniki
Vrata
Okna
Ročno in umetno kovaštvo
Strelno varne predelne stene
Strelno varna vrata
Strelno varna okna

 
 
Priporočite to stran vašim prijateljem, znancem ali poslovnim partnerjem. Hvaležni vam bodo!
 
   
 

izdelava: Uspeh.com

Podjetje in njegova zgodovina

Podjetje DAPO d.o.o. se je razvilo iz ključavničarske delavnice. Prvotna dejavnost je bila izdelovanje kovinskih elektro omaric, za slovenska elektro podjetja.

Leta 1994 se je delavnica, ob vedno večjih naročilih, razširila v podjeteje DAPO d.o.o.. Osnovna dejavnost je še naprej ostala ključavničarstvo, vendar z širšim in modernejšim spektrom proizvodnje. Željam in pričakovanjem kupcev smo se tako še bolj približali.

Kasneje smo razširili proizvodnjo izdelkov tudi za individualne kupce, hkrati pa postopoma osvajali proizvode tujih priznanih podjetij, med njimi jeklene namenske profilacije JANSEN , za izdelavo kovinskih vrat, predelnih sten, zimskih vrtov ter ognjevarnih vrat s požarno odpornostjo E30, Ei 30 E 60, E90 in Ei 90.

Poleg kovinskih smo uvedli v proizvodni program tudi aluminijaste profile svetovno priznanega proizvajalca SCHUCO. Proizvodnjo širimo z izdelki, ki zagotavljajo tehnično varnost na najzahtevnejšem nivoju.

Izdelujemo tudi protistrelna vrata in okna s predelnimi stenami v varnostnih skupinah C1, C2, C3, C4 in C5. Vzporedno smo razvili tudi lasten proizvod strelno varnega predalnika v skupini C3.Elemente izdelujemo za slovensko ministrstvo za notranje zadeve, pri prenovi policijskih postaj.

Za več informacij nas pokličite na telefon 01 541 15 15.

 
 
DAPO d.o.o - Marincljeva 17
Tel.: 01 541 15 15 - Fax: 01 541 15 16 - GSM: 041 61 71 45
E-mail: dapo@dapo.si
Domov Pišite nam