Napišite svoje mnenje O podjetju Dapo d.o.o. Reference


Unikatne konstrukcije
Pomični črtalniki
Vrata
Okna
Ročno in umetno kovaštvo
Strelno varne predelne stene
Strelno varna vrata
Strelno varna okna

 
 
Priporočite to stran vašim prijateljem, znancem ali poslovnim partnerjem. Hvaležni vam bodo!
 
   
 

izdelava: Uspeh.comNerjaveči drogovi za razsvetljavo
Potrebujete kvalitetno razsvetljavo ulic, dvorišč ali ostalih objektov in prostorov? Z našimi izkušnjami smo pravi naslov za vas. Vzemite si trenutek in se prepričajte.

Aluminijasti drogovi so izdelani iz materialov, ki ne korodirajo. Ne rjavijo in s tem učinkovito kljubujejo različnim vremenskim razmeram.

Drogove za razsvetljavo izdelujemo v standardni velikosti L=6000 mm, na željo naročnika pa višino ustrezno prilagodimo. Drogovi so sestavljeni iz treh različnih premerov alu cevi in sicer fi 110 mm, fi 85 mm in fi 76 mm. Vsak segment je v polju prehoda iz večjega v manjši premer, primerno ojačan in strokovno zavarjen po postopku TIG v zaščiti varilnega plina argon.

Visoko kakovost zagotovimo tako, da izdelek fosfatiramo. Tako je oprijem polivretanskega prašnega nanosa barve trdnejši in trajnejši. Tako je vzdrževanje za vas brezplačno.

Plastificiranje izvajamo z najsodobnejšim načinom elektrostatičnega nanosa barve na kovino, ki ščiti pred oksidacijo in rjavenjem. Na voljo so različni barvni odtenki, ki jo določa barvna lestvica RAL.

Drogovi so tako maksimalno zavarovani pred različnimi vremenskimi vplivi.

Drogove običajno vijačimo z nerjavečimi spojnimi elementi na jeklena sidra dimenzij 300 x 300 x 600 mm. V zadnjem času izdelujemo drogove brez vijačnega vpetja. ( vpenjanje droga v betonsko cev s tlačenjem drobnozrnatega peska okoli droga in betonske cevi).
Lahke konstrukcije

Potrebujete lahke konstrukcije? Izdelamo jih po želji, zahtevah in merah, ki ustrezajo naročniku. Postopek izpeljemo od idejne zasnove oz. vaših zahtev in risanja načrtov, preko izdelave do končne montaže.

Različne konstrukcije zahtevajo različne materiale ( jeklo, aluminij ali nerjaveči materiali ). Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam svetujemo pri izbiri. Tako bo vaša konstrukcija vedno skupni rezultat vaših pričakovanj in naših prizadevanj.

Unikatne mize in stoli, ki vam jih bodo zavidali tudi sosedje

Načrtujete dopust in potrebujete kompaktno zložljivo mizo in stole? So vaši stoli in mize že nevarni za uporabo? Ali iščete mize, ki vam jih bodo zavidali tudi sosedje?


Ne iščite več! Kar ste iskali ste našli! Izdelujemo mize in stole, ki presegajo estetske, funkcionalne, tehnične in ergonomske zahteve.

Za dobro počutje vaših gostov in vas samih seveda še tako domišljeni stoli in mize niso dovolj. So pa osnova, v katero vlagamo veliko strokovnega dela. Harmoničnost garnitur, ki pritegnejo pogled, razvajajo in razveseljujejo, nam je v ponos. Prepričani smo, da so lahko tudi vam v zadovoljstvo in užitek.

Za več informacij nas pokličite na telefon 01 541 15 15 še danes.

 
 
DAPO d.o.o - Marincljeva 17
Tel.: 01 541 15 15 - Fax: 01 541 15 16 - GSM: 041 61 71 45
E-mail: dapo@dapo.si
Domov Pišite nam